Mantolama ve bina yalıtımları konusunda bir çok referansa sahip firmamız kurulduğu  günden bu zamana kadar bir çok binanın ısı yalıtım konusunda yalıtımmantolama ve bakımlarını gerçekleştirmiştir.Mantolama ısı yalıtım
Uzuner inşaat mantolama konusunda binada karşılanacak farklı alternatifleride göz önünde bulundurmaktadır.
Örneğin tamamen tuğlalı bir binada yapılan mantolama sıvalı olan binaya göre daha etkin olabilmektedir.
Mantolama esnasında en son izmit te yaptığımız bir mantolama işinde ısı kaybını önleyici bir ek önlem alarak yalıtımı atı yönde yüzde seksen artırdık.
Tamamen tuğla kaplı eski yapı bir binada yaptığımız bir işlemi şöyle sıralayalım;
  • Çatı izolasyonu
  • Çatı oluklarının tamiri yada çatı oluklarının değişimi
  • Kiremit değişimleri
  • Varsa veranda tamir
  • Çatı inişlerinin tekrar yapılanması
  • Merdiven boşluğundaki pencere tamirleri
  • Teras zemininin yalıtımı
Bu aşamalardan sonra yalıtım harcını astarlı bir şekilde sıvayı gönyeleyerek uyguladığımızda işçiliğin kalitesinide göz önünde bulundurursak, rüzgarın binaya vurma şiddetini minimuma indirmiş oluruz.
Yapılacak en önemli işlemlerden biride sıva filesinin uygulanmasıdır. Burada işlemi yaparken mutlaka bilinçli birinin işin gözetimine sahip olması gerekmektedir.
Asıl konu ısı levhaların (köpük) uygulaması. Bu uygulamada duvara çakılan dubel aralıkları 1m2 aralığını aşmamalıdır.
Uygulamayı yapan kişi veya kişiler genelde bu konuda m2 uzadıkça bu işlemi gereksiz görür fakat işin aslında en can alıcı kısmı dubellerdir.
Bina köşelerini iyi yalıttığınızı düşünürsek köşeliklerlede desteklersek mükemmel bir yalıtımın temelini oluşturmuş olursunuz.
Fakat uzuner inşaat olarak bizim tavsiyemiz piyasada pekte uygulanmayan membran uygulamasıdır. Bu uygulama işçilik ve malzeme maliyetini az artırabilir fakat yapıda insan oturacağını düşünürsek oldukça önemli olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz.
Membran bina üst köşeleri, mantolamanın bittiği her köşe üst ve alt kısımlar, dönüşler dahil olmak üzere ısı levhalarının bitimlerine yarı beton alanına levhayı kapatacak şekilde ileve edilebilir.
Bu işlem yalıtımınızın ömrümü en az 5 yıl uzatacaktır.
Genelde yalıtımda aranan malzemenin özellikleri en başta fiyat olarak tanımlanıyor aslında bilinçli olmak hangi malzemenin nasıl bir etkisinin olduğunu bilmek işin fiyatını minimuma indirmiş olacaktır.
Sağlığınız bizim için çok önemlidir bu açıdan baktığımızda kocaeli de yaptığımız mantolama referanslarında olduğu gibi işin bitiminde memnuniyetle el sıkışmanın değerini çok iyi biliyoruz.
Sizin sağlıklı şekilde yaşamanızı sağlayacak yapıları inşaa etmek bizim görevimiz olduğundan, taleplerinizi bir telefonla bildirmeniz keşifanaliz talep ederek ufakta olsa bir sunum yapmamız işin sağlığı, sürecimaliyeti gibi sonuçlara daha iyi hizmet edecektir.
Uzuner inşaat olarak her geçen gün gelişen teknoloji ve inşaat sektöründe sadece kocaeli de web tasarım görselimizle ön plana çıkmak yerine web site tasarımı mızdaki video galerilerinide takip etmenizi tavsiye ederiz.
Mantolama sırasında inşaatta bulunan bir çok farklı kalemleride kendimiz imal ve montajını yapmış bulunuyoruz.
Mantolama ve ısı yalıtım konusunda kocaeli de mantolama şirketi olarak izmit in en iyi mantolama şirketi olmayı hedefleyerek bu şekilde çalışmayı misyon belirledik.
Kullandığımız sıva filelerinin ham maddelerini dahi incelemeye alırız. Kullanılan ısı köpük levhalarının markasısıva harcının kalitesi gibi bir çok konuda ele alınması gereken meteryaller var.
Kocaeli mantolama firmaları sıralamasında nerede olduğumuza bakmaksızın yapılan her ısı yalıtımın bizlere kocaelide ısı yalıtım işi olarak döneceğini biliyoruz.
Aynı zamanda ısı levhası hariç kocaeli söve imalat sektöründede atölyemiz görsellerine bakabilirsiniz. Köşeliklerden payanda imalatına, kartonpiyer imalatıstropiyer imalatıeps tavan kaplamalarıdış cephe kaplama malzemeleri imalatı gibi bir çok aksesuarın imalat ve uygulamasını yapıyoruz.
Söve imalatı konusunda uzun yollar kat eden firmamız söve imalat uygulama konusunda profesyonel bir yapıya sahiptir.

Mantolama ve ısı yalıtım işleriniz için profesyonellerle çalışın, sonradan pişman olmamak için mutlaka bize ulaşın.

Yorumlar