İnşaat

inşaat

 İnşaat süreçleri temel’den çatıya bütün projeyi kapsayan bir tür sorumluluk yükümlülüğüdür.

Aldığımız tüm projelerde, projeden anahtar teslimi noktasına kadar profesyonellikle hareket kabiliyetini hiç kaybetmeden taahhüdü teslim eder.

Her aşamada uzmanlaşmış bilgi birikimimiz ve çok sayıda yapmış olduğumuz iş pratikleri ile temel’den çatıya proje konusunda anahtar teslimi hizmet vermekteyiz.

Kaba inşaat, ince işçilikler ve teknik açıdan ilgi birikimi gerektiren konularında danışmanlık şemsiyesi altında birçok farklı inşaat kaleminin hizmetini sizlere sunabilecek yeteneğe sahibiz.

Projelendirme den ihtiyaca göre alan kullanımları, iç mimari de ki sonradan çıkabilecek olan aksaklıkları proje aşamasında giderilebilmesi.

Anlaşılır bir yaşam tarzını projeye fikren ve fiziki olarak işlevi, malzeme temini, personel ihtiyacı ve iş program aşamalarında aksamanın olmaması.

Teknik açıdan ve piyasaya hakim bir altyapı ile alınan taahhüt işinin temel’den çatıya anahtar teslimi danışmanık.

 büyük şekilde sorunsuz vaziyette teslim edilebilmesi için profesyonel bir yardımcıya ihtiyacınız olacaktır.

Taahhüt projeler, duvar örme, kara sıvakaba alçıkarışık alçısatendekoratif boyakartonpiyer, ışıklı kartonpiyer, spotlu kartonpiyer.

Alçı göbekışıklı alçı kartonpiyerdoğalgaz tesisatı, su tesisatı, elektrik tesisatıiç dublex merdiven yapımı, PVC imalat montaj.

Veranda yapımıçardak yapımı gibi detaylar, ayrıca  kaba proje alanında taş ev yapımıtaş ev projelerikonut projeleri.

Bungalov ev yapımıBungalov ahşap ev yapımıalçı dekorasyon işlerikomple temelden çatıya kaba ve ince işçilikler bu alanlara ait tüm işçilikleri.

Teknik açıdan yeterlilik sahibi olan firmamız sizlere her konuda yardımcı olmaktan onur duyacaktır.

Çatı yapımı konusunda ve çatı tamiri konusunda birçok referansa sahip olan firmamız web sitemizde gördüğünüz hizmetler.

Çatı sundurmateras kapatmaçelik çatı yapımıahşap çatı yapımı gibi birçok çatı çeşidi ile onlarca referansa sahiptir.

inşaat

Seramik işçiliği konusunda büyük ebat seramik uygulama sistemi, tezgah arası seramik uygulamalarımız, yer ve duvar seramiği uygulama alanındaki teknik bilgilerimizden faydalanmanızı istiyoruz.

Kaba inşaat öncesi tesisat işlerikaba inşaat sonrası vitrifiye montajları, kapsamlı elektrik projesielektrik tesisatları.

inşaat ve müteahitlik danışmanlık

Birçok alanda önemli olan maddelerin birbirini etkilemeden sırasına göre iş sıralamasını etkilemeden işi sonuna kadar  profesyonelce getirebiliriz.

Yeterli alt yapıya sahip olan firmamız her zaman göreve hazırdır.

Tuğla işçiliğikaba sıva, dış mantolama ve çatı yapımı gibi inşaatta olmazsa olmaz birçok uygulama alanlarının inşaat kalıbı.

Soğuk demir işçiliği dahil tüm materyalleri ile tarafınıza iş gücü olarak uygulamamız için bir telefon açmanız yeterli olacaktır.

Temel’den çatıya alçı dekorasyoniç dış boya gibi işlemlerde inşaat sonrası temizliğe kadar ve peyzaj alanlarının yapılışı bahçe düzenlemesi.

ağaçlandırma, tretuvar oluşumu, Baskı Beton çalışmaları, garaj Baskı Beton çalışmasıbahçe panel duvar ve bahçe beton duvar yapımı.

 bahçe kapısı girişi, bina kapısı girişi ,merdiven yapımı, tel çit uygulamaları gibi kaba anlamda birçok inşaat işlerinin yapılması, tarafımıza talepte bulunmanız yeterli olacaktır.

Uzuner , temel’den çatıya ve anahtar teslimi tadilat konularında profesyonel bir firmadır.

profesyonelliğini yaptığı işler sayesinde elde etmiş olan firmamız, sizlere mükemmel bir danışmanlık hizmeti verecektir.

Şeffaf ve öz güvenli prensiplerimizle her metrekarede huzur ve güveni, yapılan işin estetik ve sağlamlığını mutlaka hissedeceksiniz.

Anahtar teslimine kadar temelden çatıya bütün iş sorumluluğumuz ve iş ahlakımız ile işe başlama ve bitiş tarihleri aralığı.

Komple ev tadilatları ve inşaat yapımı gibi proje amacı güden ve bu aşamalarda yeterli bir alt yapıya sahip firmamız tam güvenilirdir.

Birçok iş kalemini bir arada barındıran iş gücü  ve yeteneğine sahip firmamız sizler için proje danışmanlık hizmeti vermeye her an hazırdır.

Bağ evi yapımı, dağ evi, köy evi, taş ev yapımıkat karşılığı inşaat yapımı, bungalov yapımı ticari konut projeleriniz, ticari işyeri projeniz.

Butik konut projeleriniz gibi tüm proje türleriniz için iş dağınıklığı,  Zaman kaybı ve maddi kayıp yaşamadan sağlam bir yol arkadaşına ihtiyacınız olacaktır.

Her türlü proje referansına ve teknik yapı, bilgi birikimine sahip olan firmamız birçok kalemde iş gücüne kontrol amaçlı hareket edebilme yeteneğine sahiptir.

şantiye ve iş programı

Şantiye kurulumundan, anahtar teslim gününe kadar bütün çalışmayı bizzat yerinde takip ederek işin başından sonuna hiç bir kayba uğramazsınız.

Birçok yeteneğe sahip firmamız web sitesindeki keşif talep forumları aracılığı ile talep etmiş olduğunuz keşif amaçlı ilk hareketten yola çıkarak sizlere yardımcı olmaktan onur duyacaktır.

Yaşam alanlarını temsil eden iş alanları, insan hayatında her an etki sahibi olduğundan yapılan tüm yapıları bizim için insana verilen değerle eş anlam taşımaktadır.

Bu anlamda yapılan her kaba inşaat ya da tadilat işlerinin mahiyeti ve önemi bizim için çok değerli bir konudur.

kat karşılığı ya da ANAHTAR TESLİMİ inşaat işleriniz bartır yada standart şekilde değerlendirilir.

Bartır şeklinde alçı işlerielektrik işleri, tesisat işleriniz proje ofisimiz tarafından değerlendirilebilir.

Malzemeli ya da malzemesiz barter şeklinde alçı, elektrik, kaba inşaat, tesisat, çatı talepleriniz için bize form üzerinden mail yoldayız.

iletişim formu ya da keşif formu üzerinden yollayacağız mailleri yazı olarak yollayabileceğiniz gibi, dilerseniz info@uzunerinsaat.com adresine projelerinizi detaylı olarak gönderebilirsiniz.

Beraber çalışmak dileğiyle.

Yorumlar